Anne M. Steine

ansatt som fotograf hos FoTobben as siden 2001,

eier og daglig leder siden 2019

Jeg er noen og 30 år, født og oppvokst i Heidal. Nå bosatt og jobber på Vinstra. Jeg er 2 barns mor og fotograf på heltid. Utdannet ved Norsk fotofagskole, pluss et år ved Lofoten folkehøgskole på linjen for fagfoto. Pluss et par år som fotograf i Hunderfossen familiepark.

Med unntak av en sesong som servitør og en vinter på Gålå Skiarena har jeg jobbet med fotografi siden 1998.

Jeg fotograferer både i studio og utendørs, barn, nyfødt, bryllup og konfirmanter er det jeg jobber mest med. Matfoto og andre reklame jobber liker jeg veldig godt og gir en flott avveksling fra studio jobbene. Min absolutte favoritt er når jeg kan være flue på veggen å dokumentere livet slik det foregår foran kamera uten for mye inngripen. Jeg elsker de levende bildene og de ekte utrykkene og følelsene.

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle

Supert! Meldingen er mottatt.

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Fotograf Anne M. Steine sine nettsteder. Fotograf er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: www.fotografannemsteine.com samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Eksempler på informasjon som innhentes:

• E-postadresse

• Fornavn og etternavn

• Firmanavn

Hvordan informasjon innhentes?

Fotograf Anne M. Steine samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten. Eksempel på skjema:

• For å kunne sende relevant informasjon. ved f.eks booking av fotografering eller pris på innramming. Hvordan lagres informasjonen? Informasjon innhentet gjennom skjema på FoTobben.no lagres ikke utenom i vår innboks. Hvordan slettes opplysningene? Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Anne/ Fotografannemsteine.com Utlevering av informasjon til tredjepart? Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Fototgraf Anne M. Steine kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Fotograf Anne M. Steine  Rettigheter: Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Dersom du mener at Fotograf Anne M. Steine ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no. Kontaktinformasjon Fotograf Anne M. Steine.com/ Anne