Personvern, informasjonsbruk våre nettsteder

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Fotograf Anne M. Steine sine nettsteder.

Fotograf Anne er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: www.fotografannemsteine.com 

Vi samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. Eksempler på informasjon som innhentes:

• E-postadresse

• Fornavn og etternavn

• Firmanavn

Hvordan informasjon innhentes?

Fotograf Anne M. Steine samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Eksempel på skjema:

• For å kunne sende relevant informasjon. ved f.eks booking av fotografering eller pris på innramming. Hvordan lagres informasjonen? Informasjon innhentet gjennom skjema på FoTobben.no eller fotografannemsteine.com lagres ikke utenom i vår innboks.

Hvordan slettes opplysningene? Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Anne/ Fotografannemsteine.com

Utlevering av informasjon til tredjepart? Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Fototgraf Anne M. Steine kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Fotograf Anne M. Steine 

Rettigheter: Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. Dersom du mener at Fotograf Anne M. Steine ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no. Kontaktinformasjon Fotograf Anne M. Steine.com/ Anne

FoTobben as, Vinstra

post@fotografannemsteine.com  telefon 61292877

 Alle bilder Copyright Anne M. Steine/ FoTobben as    Kopiering Forbudt! Ta kontakt ved bruk av bilder